boxstoreBegin juni sloot de BoxStore (www.boxstore.be) haar deuren. Niet omdat er een gebrek aan aandacht is, integendeel. Het concept wordt nog uitgebreid. Naast een plug and play winkelruimte, verrijst hier binnenkort ook een plug and play restaurant-, bistro- of brasserieruimte.

De BoxStore is een volledig uitgerust handelspand in de Vennestraat te Genk. Sinds september 2012 kan een (startende) ondernemer hier tijdelijk zijn producten verkopen zonder gebonden te zijn aan een handelshuurcontract. BoxStore biedt startende handelaars een lanceerplatform. Het pand beschikt over alle nutsvoorzieningen, Wifi, een basispakket verzekeringen en basismeubilair. De bezetting wisselt geregeld, en dat is de bedoeling. Door die hoge rotatie wil BoxStore bijdragen tot meer dynamiek in de Vennestraat.

Een professioneel uitgeruste keuken had BoxStore nog niet. Die wordt nu geïnstalleerd, opdat ook startende brasseries of restaurants hun concept voor korte tijd in de praktijk kunnen komen uittesten. Daarnaast worden ook meer variaties mogelijk. Voorbeelden hiervan zijn verkoop van boeken met de mogelijkheid ondertussen een kleine hap te eten of een verdeler in serviesgoed zijn servies in de setting van een restaurant presenteert.

Tijdens de verbouwing zal BoxStore voor drie maanden de deuren sluiten. Midden september gaat het pand terug open en zorgen we voor verrassende invullingen. Volg dus zeker www.boxstore.be en www.facebook.com/boxstorevennestraat .

Voor meer informatie kan u terecht bij Frank Maleszka of 0484 16 84 44

 • Werkplekadvies info

  Selecteer een geldig formulier
 • Advies met financiële steun van de KMO-portefeuille 

   

  → WERKPLEKADVIES

  → Download of bekijk hier de algemene- en annulatievoorwaarden voor Stebo advies
  • test