box-logoBoxstore? Dat is een ‘plug&play’ handelspand met een rits bijhorende diensten waar ondernemers hun concept met een echt publiek kunnen testen. Kortlopend, super-eenvoudig en zonder gedoe met een handelshuurcontract. In de zomermaanden werd het pand in de Genkse Vennestraat opgewaardeerd met een professionele keuken. Op 22 oktober opent het vernieuwde concept en wordt Boxstore ‘The Box, pop up resto, store and more’.

Creatieve shop in hippe omgeving
Boxstore is al een vaste waarde in de levendige handelsomgeving rond C-mine. Starters en creatieve ondernemers vinden er een plek om hun producten en diensten te tonen, te verkopen en te ontdekken hoe het publiek reageert. Ze winnen bekendheid en een pak nieuwe kennis die hun onderneming versterkt. Afgelopen jaar was Boxstore al een winkel van handtassen en accessoires (Michael Verheyden), een modezaak (F.Egidio), een sieradenshop (MAD-Valentine), een exclusieve kristalwinkel (Val Saint Lambert) en veel meer. Door deze steeds wisselende bezetting zorgt The Box voor extra dynamiek in de Vennestraat, en dat sluit naadloos aan op de ontwikkelingen van C-Mine.

Pop up shop, pop up resto of een mix van beide?
Wegens haar succes, werd BoxStore gedurende de zomermaanden opgewaardeerd met een professionele keuken. BoxStore werd ‘The Box, pop up resto, store and more’. Ondernemers kunnen nu voor een korte periode een horecaconcept, winkelconcept of een mix van beide uittesten. Tijdens de opening op 22 oktober zorgen ondernemers van Stebo en Ondernemersatelier voor culinaire verwennerijen.

Samenwerking voor ondernemers
The Box is een initiatief van Stebo vzw, in samenwerking met stad Genk, Ondernemersatelier en de Verenigde Handelaars Vennestraat dat uitgewerkt wordt binnen ‘Buzz en Business’ en wordt financieel mede mogelijk gemaakt door Agentschap Ondernemen en Vlaanderen in Actie pact 2020 en het Impulsfonds. The Box wil een boost geven aan ondernemers die starten of innoveren.

Meer ontdekken? Kijk op de website: www.theboxgenk.be, www.facebook.com/theboxgenk of contacteer Frank Maleszka

 • Werkplekadvies info

  Selecteer een geldig formulier
 • Advies met financiële steun van de KMO-portefeuille 

   

  → WERKPLEKADVIES

  → Download of bekijk hier de algemene- en annulatievoorwaarden voor Stebo advies
  • test