Jullie hebben hem natuurlijk al ontdekt: www.sociaaldigitaal.be. Het is dé webstek voor de arbeidsconsulent die in z’n bemiddeling sociale en digitale media wil inzetten.

Peers en experten valideerden dit eindproduct van Connect 2.0. positief. En dat betekent dat er middelen klaarliggen om de website met de tools en tips breder bekend te maken, bij organisaties voor arbeidsbemiddeling.

We zullen dit concreet doen met twee events in het najaar: een info-event voor leidinggevenden van organisaties voor arbeidsbemiddeling in de brede zin van het woord. En een doe-event voor arbeidsconsulenten.

De eigen Stebo-arbeidsconsulenten gaan natuurlijk ook aan de slag met www.sociaaldigitaal.be. Maar er is meer: we installeren een werkgroep, die ons sociale mediabeleid zal helpen uittekenen. Concreet betekent dit dat we iedereen willen inspireren om sociale media efficiënt in te zetten in ons werk maar ook dat er afspraken en richtlijnen komen over het gebruik van sociale media in onze organisatie. Goede afspraken maken immers goede vrienden.

Benieuwd naar de events en naar de Stebo-werkgroep sociale media? Binnenkort horen jullie er meer over. Of contacteer ann.engelen@stebo.be.

 • Werkplekadvies info

  Selecteer een geldig formulier
 • Advies met financiële steun van de KMO-portefeuille 

   

  → WERKPLEKADVIES

  → Download of bekijk hier de algemene- en annulatievoorwaarden voor Stebo advies
  • test