cookingHet idee groeide in Zwartberg. Vrijwilligers en opbouwerkers wilden samen iets doen voor Music for Life. ‘Iets met lunchen’ mocht het worden. De weg naar The Box, de pop-up store, resto & more in de Vennestraat was snel gevonden. Verschillende koks zegden hun medewerking toe om gedurende één middag een lunch in The Box te voorzien. Kom mee ‘Lunchen for Life’ op 18, 19, 20 of 21 december. De opbrengst gaat naar de Sint-Vincentiusvereniging Genk voor de ondersteuning van het vluchtelingenwerk.

 

Het enthousiasme bij de koks is groot. Dankzij hun medewerking, en de gulle schenking van producten door Raineri, Lieben Wild en Gevogelte en Wineplus, werd dit initiatief mogelijk.

 

Op het programma en het menu

 • Woensdag 18 december: We starten met Peppe van La Botte en bekend van Njam tv, die ons een driegangenmenu serveert.
 • Donderdag 19 december: Gianmario Monachesi leert ons donderdagmiddag vergeten groenten gebruiken in vegetarische gerechten.
 • Vrijdag 20 december hebben we een verassing in petto. Alle nieuws op www.theboxgenk.be of www.facebook.com/theboxgenk.
 • Zaterdag 21 december: We sluiten Cooking for Life! af met ZahraB die ons laat proeven van Marokkaanse culinaire hoogstandjes.

 

Praktisch

Cooking for Life! gaat door in The Box, Vennestraat 127, 3600 Genk

De plaatsen zijn beperkt. Inschrijven is nodig en kan door een mail te sturen aan onthaal.zwartberg@stebo.be (tel: 089/844 442)

 

Meer info: frank.maleszka@stebo.be – 0484 168 444  www.theboxgenk.be of www.facebook.com/theboxgenk

 • Werkplekadvies info

  Selecteer een geldig formulier
 • Advies met financiële steun van de KMO-portefeuille 

   

  → WERKPLEKADVIES

  → Download of bekijk hier de algemene- en annulatievoorwaarden voor Stebo advies
  • test