steunmaatregelen

Corona treft de economie en zeker de kleinere en startende ondernemers. Zowel de Vlaamse als de Federale regering hebben een aantal maatregelen genomen om ondernemers te ondersteunen. Dit gaat van een ‘Corona hinder-premie’ tot ‘uitstel van betaling van de onroerende voorheffing’.
Ook steden en gemeenten dragen hun steentje bij.
 

Jezelf informeren kan uiteraard nooit kwaad.
Meer informatie vind je op onderstaande links:

 

Veel maatregelen worden gecommuniceerd, maar niet alle details zijn duidelijk. We raden je daarom aan om contact te nemen met je boekhouder of met je dossierbeheerder bij jouw Sociaal Verzekeringsfonds. Zij kennen jouw dossier het best, en weten waar je recht op hebt.  Zo loop je niet het risico om later een bepaald bedrag terug of bij te moeten betalen.

 

Welke steunmaatregelen zijn er voor bedrijven?
Informeer je op de officiële website van het Vlaams Agentschap Innovatie en Ondernemen (VLAIO).

Wil je de Corona Hinder Premie aanvragen?
Informeer je hierover op de website van VLAIO.

Wil je up-to-date blijven van de continue evolutie van de impact van Corona op het bedrijfsleven? Informeer je op de website van Unizo - of bij jouw Sociaal Verzekeringsfonds.

Heb je een krediet lopen bij MicroStart en wil je betalingsuitstel? Informeer je op de website van MicroStart.

Heb je een krediet lopen bij PMV/z en wil je betalingsuitstel of financiële assistentie? Informeer je op de website van PMV/z.

We hopen jou geholpen te hebben met deze informatie.
Zorg goed voor jezelf en voor jouw naasten!

 

 

Heb je een krediet bij een andere financiële instelling en je wil betalingsuitstel, contacteer jouw kredietbeheerder bij de financiële instelling.

Kijk zeker ook eens op de website van de gemeente waarin je onderneemt. Taxen en gemeentelijke bijdragen worden dikwijls verlaagd.

Stebo vzw

Windekestraat 1, 3600 Genk

089 32 95 30

Stebo vzw
Windekestraat 1, 3600 Genk

Tel: 089 32 95 30
info@stebo.be