coronavirus

STEBO DIENSTVERLENING

Stebo blijft haar diensten aanbieden.
Digitaal waar het kan, veilig fysiek als het moet.

CORONA MAATREGELEN

De gezondheid van onze klanten en medewerkers blijft uiteraard de prioriteit! We nemen alle nodige maatregelen in acht om onze dienstverlening veilig en in alle vertrouwen te laten verlopen. Zo gaan activiteiten waar het kan digitaal door. Indien dit niet kan werken we steeds  op afspraak/via inschrijving, en hebben we onze locaties op een veilige manier ingericht. Als klant ontvang je telefonisch en/of via mail de veiligheidsrichtlijnen die je zou moeten volgen.

Individuele klantgesprekken op de Stebo locatie of op externe werkvloer: op onze website vind je de contactpersonen/inschrijflinks terug voor elk individueel aanbod van onze afdelingen werken, ondernemen en energie.

Interne opleidingen, infosessies en workshops: we bieden je een overzicht op onze activiteitenkalender. We werken hierbij voornamelijk digitaal. 

Fysieke woonenergieloketten: we werken enkel op afspraak, en in lokalen waar de nodige afstand en ventilatie voorzien kan worden. Onze medewerkers volgen steeds de corona maatregelen. Je kan hier zelf een afspraak inplannen. 

Huisbezoeken (i.kv. energiescan, energielening, en technisch advies) kunnen  plaatsvinden, uiteraard op een veilige manier en op afspraak. We voeren huisbezoeken steeds uit met respect voor de corona maatregelen (afstand, beschermingsmateriaal, handhygiëne).

Onze buurtopbouwwerkers blijven beschikbaar in de publieke ruimte (straat, pleintjes,…). De buurthuizen in Winterslag, Zwartberg en Sledderlo zijn enkel na afspraak toegankelijk.

We blijven ook maximaal telefonisch en digitaal bereikbaar! 

Nog vragen?

Geen probleem

Stebo vzw

Windekestraat 1, 3600 Genk

089 32 95 30

Nog vragen?

Geen probleem