Gesprekstafel

‘Huisvesting tijdelijke buitenlandse werknemers’

Helpt jouw bedrijf tijdelijke buitenlandse werknemers aan het werk? Hoe wordt de huisvesting van deze werknemers geregeld? En wat zou een ideale oplossing zijn voor het verblijf van deze arbeidsmigranten? Ga mee in overleg met andere actoren, en werk mee aan een kader voor de huisvesting van arbeidsmigranten, dat afgestemd is op de noden en wensen van jouw bedrijf!

Tijdens deze ontbijtsessie gaan we kort in op het projectkader en de geldende regelgeving die van toepassing is op deze huisvesting. Daarna bespreken we de huidige aanpak, de voordelen en knelpunten. Tot slot denken we samen na over een goede oplossing voor de tijdelijke huisvesting voor buitenlandse werknemers.

Foto: Siebe Vanderhaeghen via Unsplash
Foto: Siebe Vanderhaeghen via Unsplash

Interesse om deel te nemen?


Let op! Deze gesprekstafel is uitsluitend voor werkgevers, uitzendkantoren, huisvesters en andere actoren die een rol spelen in de huisvesting van tijdelijke buitenlandse werknemers.

Donderdag 30 maart 2023 van 8:00 tot 10:00 in het hoofdkantoor van Stebo vzw, Windekestraat 1, 3600 Genk.

Voor meer informatie: an.dreesen@stebo.be

Dit project wordt uitgevoerd met de steun van de gemeenten Heusden-Zolder, Houthalen-Helchteren en Maasmechelen, de Vlaamse overheid en de provincie Limburg.

Stebo vzw

Windekestraat 1, 3600 Genk

089 32 95 30

Stebo vzw
Windekestraat 1, 3600 Genk

Tel: 089 32 95 30
info@stebo.be