Oerdegelijk. Zonder toeters en bellen. Puur. Warm sociaal. Dat is John ten voeten uit. Ook jij kent hem.  Hij is het creatieve brein achter onze frisse Stebo-site en doet jullie surfen van de ene projectsite naar de andere. 

Onlangs bracht John goed nieuws (althans: goed nieuws voor hem). Hij had gehoord dat er niet alleen senioren zijn, maar ook ‘medioren’. Dat maakte John blij, want hij wordt straks 45 en vindt het  maar niets om vanaf z’n 50-ste tot de senioren te behoren. ‘Want’, zo voegde hij er nog aan toe ‘ik draag nog altijd t-shirts met positive op’.

 John was zichtbaar blij en opgelucht met de uitvinding van die tussencategorie, de ‘medioren’. Nog even uitstel van executie … . Oef! 

Een paar dag later polsten John en ik drie senioren naar hun goesting om mee te bouwen aan een nieuwe projectsite ‘voor en door senioren’. Hun leeftijd samen ligt rond de 200 jaar. Het zijn dus stuk voor stuk échte senioren. John was lichtjes ondersteboven van het gesprek. Zoveel energie en power, kennis en zakelijkheid had hij niet verwacht van ‘senioren’.  

Toch was die ervaring voor John niet genoeg om straks graag tot de seniorengroep te behoren. Er is dus nog werk aan de winkel om John écht blij te maken.

Wij maken er met de Academie werk van. Buiten en binnen Stebo. Al wie zijn steentje wil bijdragen, weet ons wel te vinden. 

 • Werkplekadvies info

  Selecteer een geldig formulier
 • Advies met financiële steun van de KMO-portefeuille 

   

  → WERKPLEKADVIES

  → Download of bekijk hier de algemene- en annulatievoorwaarden voor Stebo advies
  • test