Nieuw aanbod: werkenergieanalyse!

Uitdaging

Sinds maart 2020 staat elke organisatie of bedrijf voor een enorme uitdaging om zich aan te passen aan veranderende werkomstandigheden. Naast het zoeken naar andere contactvormen (thuiswerk, online-meetings,…), werden medewerkers geconfronteerd met gewijzigde taakinhouden en onzekerheid over de toekomst. Al die veranderingen vragen meer energie van medewerkers, leidinggevenden én kaderpersoneel. Hoe pak je dit als bedrijf aan? Stebo begeleidt je hierin d.m.v. een nieuw aanbod: de Werkenergieanalyse.

nieuw aanbod afdeling werken - werkenergie analyse

Werkenergieanalyse

Een werkvloer waar iedereen met volle energie aan de slag gaat? Die brengen we in kaart met onze werkenergieanalyse. Aan de hand van een voorbereidende online vragenlijst, een persoonlijk rapport en een vertrouwelijk gesprek zetten we hiervoor de route uit. Medewerkers krijgen inzicht in hun energiebronnen en leren van de coach hoe ze die maximaal kunnen inzetten in hun job.

Wil je graag een webinar volgen over dit thema? Contacteer ons gerust voor meer info zodat we je op de hoogte kunnen houden.

Toekomst

Ook na corona blijven deze thema’s actueel. En dat niet enkel om de impact van deze crisis op te vangen. Inzicht in de energiebronnen van je medewerkers creëert blijvend ruimte voor stijgende productiviteit, groei, ambassadeurschap en duurzame jobs!

Meer info:

Ontdek het aanbod Werkenergieanalyse

 

Stebo vzw

Windekestraat 1, 3600 Genk

089 32 95 30

Stebo vzw
Windekestraat 1, 3600 Genk

Tel: 089 32 95 30
info@stebo.be