Innovatie in onze aanpak van ondernemerschap is levensnoodzakelijk om telkens antwoorden te kunnen bieden op maatschappelijke uitdagingen. Deze innovatie ontwikkelen we zowel in ons dienstenaanbod als in tijdelijke projectwerkingen.

 

Stebo vzw gelooft sterk in de opportuniteiten van allochtone ondernemers en vluchtelingondernemers. Ze hebben heel wat ondernemerscompetenties en dikwijls al heel wat ervaring in het land van herkomst. Ondernemerschap is een relevante optie voor hen, weliswaar met aandacht dat Vlaanderen een andere context is om te ondernemen. Met AlloInno hebben we een aantal tools ontwikkeld/aangepast om kleine innovaties met grote impact in ondernemersideeën te krijgen. Meer info vind je hier.

 

InduCult is een interregionaal project dat Stebo uitvoert met Centraal Europa. InduCult gaat op zoek naar het idee van een levende industriële cultuur in Centraal-Europa en hoe de unieke culturele geest van industriële regio’s gebruikt kan worden in regionale streekontwikkeling.  Dit wordt bereikt door middel van cross-sectorale samenwerking die door de partners is opgericht, waarbij hun musea, bedrijven, scholen en creatieve gemeenschappen worden samengebracht. Op deze manier wordt ‘Industrial Culture’ een levend en dynamisch concept dat de voortdurende transformaties van de industriële economie weerspiegelt en de hiermee gepaard gaande socio-culturele ontwikkelingen in de industriële regio’s. Meer info vind je hier.

Stebo ontwikkelde in samenwerking met de Vlaamse Activiteitencoöperaties de Ondernemerspas, een persoonlijk ontwikkelingsplan op maat voor de activiteitencoöperaties.

INITIATIEVEN

 

 

T W E E T S

 • Werkplekadvies info

  Selecteer een geldig formulier
 • Advies met financiële steun van de KMO-portefeuille 

   

  → WERKPLEKADVIES

  → Download of bekijk hier de algemene- en annulatievoorwaarden voor Stebo advies
  • test