De consulenten ondernemen van Ondernemen adviseren en begeleiden startende ondernemers. Ze hebben meer dan gewone aandacht voor anderstaligen en inburgeraars die willen gaan voor een eigen zaak. Van idee over opleiding tot effectief opstarten van de eigen zaak.

Activiteiten en meer info vindt u bij Project AZO en Start!

 

Starterslabo Limburg is de activiteitencoöperatie van Limburg. Starterslabo Limburg biedt een leertraject aan met collectieve workshops en met coaching op maat, om voor gemotiveerde werkzoekenden met een concreet ondernemersidee, via een begeleide tussenstap, de drempel naar het statuut van zelfstandige te verlagen.

Meer informatie over Starterslabo Limburg vind je hier.

The Box Vlaanderen

Bij Stebo vinden we dat elke ondernemer de kans moet krijgen om zijn/haar droom waar te maken. De gigantische kosten om een handels- of horecazaak op te starten maken dit vaak moeilijk en een zeer grote stap. Wij willen er voor zorgen dat ondernemers hun idee reeds kunnen uit testen vòòr dat ze dit risico nemen. Daarom startten we met The Box Vlaanderen, een netwerk van plug & play handelspanden. Voor een tijdelijke periode kan je in een handelspand jouw intrek nemen, deze inrichten alsof het je eigen zaak is en klanten ontvangen. We voorzien alles wat je nodig hebt en staan je bij met advies in elke stap die je neemt. Meer info vind je hier.

 

 

 

INITIATIEVEN

 

 

T W E E T S

 • Werkplekadvies info

  Selecteer een geldig formulier
 • Advies met financiële steun van de KMO-portefeuille 

   

  → WERKPLEKADVIES

  → Download of bekijk hier de algemene- en annulatievoorwaarden voor Stebo advies
  • test