KU-LeuvenWeek 10 van mijn stage en al heel wat boeiende ervaringen in mijn rugzak.
Ik pik er graag eentje uit om die met jullie te delen.

Een paar weken geleden volgde ik een taalcoaching bij Sahizer. Ik was onder de indruk van haar aanpak en zei maar al te graag ‘ja’ op haar vraag om dit ook eens te proberen. Ik had heel wat oefeningen voorbereid en om 12 uur begon de sessie in Alken. We gingen van start met het uitspreken en leren schrijven van verschillende beroepen. Daarna hebben we met scrabble-letters bestaande woorden gevormd. Na 1,5 uur volle concentratie op de woordenschat, heb ik mijn resem overblijvende oefeningen terug in mijn tas gestoken. Hoogtijd voor een Time’s-Up taalbattle. Om de beurt trokken de cursisten een woord, dat ze met hand en tand probeerden uit te leggen aan de anderen. Diegene die het woord kon raden, veroverde een punt onder zijn naam. Simpel spel, maar met hilarische situaties tot gevolg.

Wat me vooral is bijgebleven na deze taalcoaching, is het enthousiasme en de motivatie die deze 3 mannen aan de dag leggen voor het leren van de Nederlandse taal. Na een week van zware arbeid, is dit geen evidentie. Het was een plezier om met hun aan de slag te gaan en dit gaf me een grote voldoening. Bedankt aan Sahizer voor deze nieuwe ervaring.

 • Werkplekadvies info

  Selecteer een geldig formulier
 • Advies met financiële steun van de KMO-portefeuille 

   

  → WERKPLEKADVIES

  → Download of bekijk hier de algemene- en annulatievoorwaarden voor Stebo advies
  • test