kanskrijgersSpelenderwijs weerbaar worden tegen vooroordelen tijdens sollicitaties? Het spel KansKrijgers geeft kwetsbare werkzoekenden concrete handvaten om lastige vooroordelen tijdens het solliciteren te herkennen en er gepast mee om te gaan. KansKrijgers is ontwikkeld voor coaches, begeleiders en leerkrachten. Het spel is te koop. Ook een trainingssessie om het spel te leren gebruiken, is beschikbaar.

Het spel is interactief opgevat. Werkzoekenden transformeren tijdens het spel tot krijgers van kansen: krijgers die gaan staan voor wie ze zijn en bereid zijn te vechten voor hun kansen.

Voor wie?

KansKrijgers is ontwikkeld voor werkzoekenden uit kansengroepen vanaf 15 jaar: mensen in kansarmoede, met een arbeidsbeperking, een andere culturele achtergrond, jongeren, kortgeschoolden, langdurig werkzoekenden, alleenstaande ouders, 50-plussers, vrouwen en ex-gedetineerden. Het is een laagdrempelig instrument waarmee je als trajectbegeleider, loopbaancoach, leerkracht of leerlingenbegeleider concreet aan de slag kunt!

Bestellen 

Het spel kost 75€ + verzendingskosten (12€). Bestel via http://jobcentrum.be/bestelformulier

Workshops/train the trainer

Ben je nieuwsgierig naar de meerwaarde van dit spel, en wil je graag meer uitleg en informatie over het spel en de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.

Info bij Nicole Meeusen, coördinator domein Werken – nicole.meeusen@stebo.beTel: 089 32 95 30 of 0474 56 97 13. Ontdek meer info op www.kanskrijgers.be

KansKrijgers kwam tot stand in het partnerschap tussen Stebo, Jobcentrum, Job&Co,  Levanto en het Spellenarchief van Vives. Financiële steun van SD Worx maakte de realisatie mee mogelijk.

 • Werkplekadvies info

  Selecteer een geldig formulier
 • Advies met financiële steun van de KMO-portefeuille 

   

  → WERKPLEKADVIES

  → Download of bekijk hier de algemene- en annulatievoorwaarden voor Stebo advies
  • test