Je haalbaarheidsstudie klaar in zes weken. Klaar? Start!

 

Je hebt een concreet ondernemersidee? In zes weken een haalbaarheidsstudie, inclusief toets aan de markt en een stevig haalbaarheidsadvies van deskundigen? Dat is Start!, een gloednieuw initiatief van Starterslabo en Stebo.

In vijf collectieve workshops en 1 tot 2 individuele gesprekken stel je uw ondernemersplan op en krijg je een zicht op de haalbaarheid van uw ondernemersidee.

Aanpak

 • Na een ‘intake’, een persoonlijke kennismaking en toets van motivatie en eerste ideeën, kom je in een groep van twaalf gelijkgestemden terecht.
 • In vier workshops bouw je aan jouw ondernemersplan. De vier thema’s: omschrijving van het ondernemersidee, analyse van de omgeving, een commercieel pan en organisatieplan en een financieel plan.
 • Dan toets je hun ondernemersplan aan de markt. Je stelt jouw visie voor aan een panel, dat bestaat uit alle deelnemers, een startersadviseur en enkele ervaren ondernemers.
 • Met al die gegevens maakt de startersadviseur een advies klaar over de haalbaarheid van het ondernemersidee. Iedere deelnemer krijgt een rapport en een individueel adviesgesprek.

 

Praktisch

Er starten regelmatig sessies op in iedere provincie. Momenteel liggen deze sessies vast.

Voor meer info, klik hier of schrijf je hier in.

Prijs is 150 euro, voor werkzoekenden is dit gratis via ‘Maak Werk Van Je Eigen Zaak’, meer info vind je hier .

Voor meer info, contacteer Hans.vanwonterghem@stebo.be of 089 32 95 30

INITIATIEVEN

 

 

T W E E T S

 • Werkplekadvies info

  Selecteer een geldig formulier
 • Advies met financiële steun van de KMO-portefeuille 

   

  → WERKPLEKADVIES

  → Download of bekijk hier de algemene- en annulatievoorwaarden voor Stebo advies
  • test