balder-205x300Vuurwerkt is een coachingsmethode die vertrekt vanuit kracht, hoop en wil van mensen. Daar vinden we de energie om aan een toekomst te bouwen die bij ons past. Coaches worden ontdekkers en aanjagers van het vuur in mensen. De praktijk leert: het werkt, het versterkt en verandert mensen, het leidt tot duurzame resultaten. Binnenkort kan u er ook mee aan de slag. Stebo organiseert een driedaagse training tot Vuurwerkt-professional.

Wat
In  dit driedaags opleidingsavontuur maakt u kennis met de kracht van Vuurwerkt. U ontdekt en ervaart de werkende principes achter de methodiek. U leert Vuurwerkt toepassen in uw eigen begeleidingswerk. We maken voldoende tijd voor persoonlijke reflectie en uw rol als waarderend coach.

Voor wie
Deze opleiding is in eerste plaats bedoeld voor professionals die de coaching van mensen uit kansengroepen ter harte nemen: hulpverleners, trajectbegeleiders, loopbaanbegeleiders, coaches, opvoeders, buurtwerkers, leerkrachten.

Door wie
De opleiding zal begeleid worden door Myrielle Meeus, ‘Vuurwerkter’ van het eerste uur en medeauteur van het boek Vuurwerkt (een uitgave van Lannoo Campus, 2011)

Wanneer en waar
Zodra we voldoende inschrijvingen hebben, zal in 2014 een nieuwe opleiding plaatsvinden. In de gloednieuwe trainingslokalen van Stebo, Windekestraat 1, 3600 Genk.  Voor meer informatie en inschrijvingen: volg de link naar de website.

Later dit jaar maken we ook ons workshop-aanbod bekend, waar gewerkt wordt aan instrumenten, andere aanpak, technieken,… om met Vuurwerkt aan de slag te gaan in je coaching. Meer info op www.vuurwerkt.be

 • Werkplekadvies info

  Selecteer een geldig formulier
 • Advies met financiële steun van de KMO-portefeuille 

   

  → WERKPLEKADVIES

  → Download of bekijk hier de algemene- en annulatievoorwaarden voor Stebo advies
  • test