Maak kennis met Koen!

Een nieuw gezicht bij team Energie

Energieadviseur Koen Aerts versterkt ons team energie. Samen met de collega-energiescanners brengt hij tijdens huisbezoeken in kaart hoe Limburgse huishoudens via simpele stappen energie kunnen besparen.

"Mijn kennis van nieuwe, duurzame bouwtechnieken hoop ik bij Stebo te kunnen delen met mensen die mijn hulp echt kunnen gebruiken. Het zijn moeilijke tijden met hoge energieprijzen. Ik ben blij dat ik mensen in een financieel moeilijke situatie toch een stukje kan ontzorgen door mijn energiebesparingstips. Zo draag ik mijn steentje bij voor het behalen van de energiedoelstelling 2050 én kan ik een klein lichtpuntje zijn voor mensen die een hoge energierekening niet kunnen betalen."

Koen Aerts, energieadviseur bij Stebo.

Blij met je nieuwe job?

Koen: "De afwisseling en de vele sociale contacten maken dat de job als energieadviseur echt bij mij past. Ik heb een technische en commerciële achtergrond. Het sociale aspect van de job als energiescanner is voor mij nieuw. Een toffe uitdaging!"

Hoe vallen de eerste huisbezoeken mee?

Koen: "Je weet niet wie er opendoet als je aanbelt voor een huisbezoek. Dat maakt het soms wel spannend. Maar het geeft enorm veel voldoening dat je mensen met je bezoek concreet verder kunt helpen met direct bruikbare tips and tricks. De Fluvius-bon* van 200 euro voor de aankoop van een energiezuinig toestel maakt voor velen echt een groot verschil. Het voelt goed om mensen mee op het juiste pad te zetten."

* Enkel indien je recht hebt op het sociaal tarief voor aardgas en elektriciteit, heb je recht op deze kortingbon.

Denk je na over energetische renovatie in jouw woning?
Wil je een energiescan laten uitvoeren?

Ontdek het aanbod van de afdeling energie.

Energieadviseur Koen Aerts @ work.

ID-KIT

Koen Aerts
Partner van Annelien, papa van Naud (2j) en Mies (4m)
Bachelor bouwkunde
Woont in Diepenbeek

"We kunnen voor heel wat mensen echt een verschil maken. Dat geeft voldoening!"

 

Stebo vzw

Windekestraat 1, 3600 Genk

089 32 95 30

Stebo vzw
Windekestraat 1, 3600 Genk

Tel: 089 32 95 30
info@stebo.be