Nieuwe locaties voor Stebo!

Vanaf eind september vind je onze collega’s niet langer in de Papenstraat in Borgloon. Ze verhuisden naar het Speelhof. Hoewel maar een minuutje stappen van de oude locatie, biedt dit door Stebo verbouwd notariaat heel wat voordelen. Ook de locatie in Zwartberg ziet er voortaan anders uit. Geen verhuizing daar, maar wel een intensief renovatietraject. De architecten van de afdelingen Energie en Wonen kregen ‘carte blanche’ om de gebouwen in te richten. En het resultaat mag er zijn: functioneel, duurzaam, én warm…helemaal Stebo dus!

Stebowonen_borgloon_102020

Dienstverlening

Dat Stebo groeit als organisatie staat vast. Met twee grote vergaderzalen in Borgloon krijgen de teams wonen en energie er nu letterlijk heel wat ruimte bij. Lokale partners kunnen daar terecht voor overleg, zonder de verplaatsing naar de centrale locatie in Genk te moeten maken. Ook het onthaal is toegankelijker gemaakt.

In Zwartberg kregen de kantoren een gelijkaardige metamorfose. Ook de onthaalruimtes zijn in een nieuw jasje gestoken. Helemaal klaar om onze klanten een warm welkom te bieden!

Duurzaamheid

Zowel Zwartberg als Borgloon hebben een kwaliteitssprong gemaakt met betrekking tot energie efficiëntie. Dit past in de algemene ambitie van Stebo, dat in 2013 een uniek energie-actief kantoor in Genk bouwde.

Ook de medewerkers nemen heel wat extra initiatieven om hieraan bij te dragen. Zo is het meubilair geselecteerd op basis van duurzaamheid en lokale productie. Tafels zijn geproduceerd volgens het cradle-to-cradle-principe, en er is gekozen voor vintage stoelen die in Borgloon een tweede leven krijgen.  De locaties werden ook letterlijk ‘vergroend’ door planten in de kantoorruimtes te plaatsen.

Meer info

Stebo vzw

Windekestraat 1, 3600 Genk

089 32 95 30

Stebo vzw
Windekestraat 1, 3600 Genk

Tel: 089 32 95 30
info@stebo.be