Ondernemersdroom waargemaakt met Start!

Printcity - een verhaal van twee Limburgse business partners

In 2016 vonden Jirky Thys en Annouk Simons de weg naar Start! De huidige businesspartners staken de koppen bij elkaar en ontwikkelden een ondernemersidee: het oprichten van een duurzame textieldrukkerij met een volledige inhouse productie. Onder begeleiding van Start! consulent Hans Vanwonterghem vertaalden ze dit idee naar een concreet businessplan. Hans zocht de bezielers van PrintCity op, benieuwd naar hun toekomstplannen.

Ondernemersdroom waargemaakt met Start!

Start!

Dat het snel kan gaan! Dat bewijzen beide ondernemers als geen ander. In april 2016 - toen nog zelf aan het werk in een drukkerij - stapten ze in in het Start! traject. Na 5 workshops lag hun businessplan op tafel, samen met een gefundeerd haalbaarheidsadvies. Dat gaf meteen de opstap naar een Startlening+ via PMV.

Groeien vanuit deskundig advies

Eén productiehal bleek al vlug niet voldoende, met een tweede hal in Hasselt als resultaat. Maar het idee wordt nu ook gesmaakt in Genk, waar recent het machinepark nog werd uitgebreid. Hun ambitie maken Annouk en Jirky verder waar met 3 personeelsleden. Wordt ongetwijfeld vervolgd!

Start! is een project van Stebo en Starterslabo en wordt financieel mogelijk gemaakt door ESF Vlaanderen, en voorheen door het Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen (VLAIO).

Meer info?

Ontdek ons aanbod voor (pre)starters!

Contact:

Hans Vanwonterghem

hans.vanwonterghem@stebo.be

089 32 95 30

Stebo vzw

Windekestraat 1, 3600 Genk

089 32 95 30

Stebo vzw
Windekestraat 1, 3600 Genk

Tel: 089 32 95 30
info@stebo.be