logo-stebo

Over ons

Wij zijn betrokken. Creatief. Deskundig.
Op domeinen waar we een verschil kunnen maken in het leven van mensen. 

#Activeren: We stimuleren jou om je leven in handen te nemen. Zit je met kleine of grote toekomstplannen, maar durf of weet je niet hoe eraan te beginnen? Wij zetten jou op weg! Samen met onze coaches en adviseurs tekenen we een concreet en haalbaar stappenplan uit. Of het nu gaat om het verwezenlijken van een (pril) ondernemersidee, het vormgeven van je loopbaan of die van je personeelsleden, of om het verbouwen van je woning of ontwikkelen van je buurt.

 

#Groeien: We creëren in elk traject een veilige omgeving om te experimenteren, vanuit jouw talenten en competenties. Zodat jij zonder al te veel stress en bezorgdheden kan groeien, en de nodige groeipijnen kan overwinnen. Jouw dilemma’s en vragen zetten we om naar nieuwe diensten op maat, want ze zijn zó herkenbaar voor anderen!

 

#Versterken: We inspireren en informeren vanuit de overtuiging dat luisteren naar echte (succes)verhalen van gelijkgestemden, en up-to-date informatie jouw toekomsttwijfels wegnemen of verzachten. We beseffen ook dat een professioneel netwerk uitbouwen tijd kost. Daarom introduceren we je in dat van ons. Zo creëren we kansen en versterken we van meet af aan jouw professionele en persoonlijke positie.

Nieuwsbrief

Niets missen van onze aktiviteiten? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief, je ontvangt deze dan met regelmaat in je mailbox.

Even geen nieuws meer ontvangen? In elke nieuwsbrief staat een link waarmee je je op elk moment kunt uitschrijven.

We dragen de grootste zorg voor je persoonsgegevens.
In ons privacy statement lees je welke stappen we nemen om je privacy te waarborgen.

Nog vragen?

Stebo vzw

Windekestraat 1, 3600 Genk

0485 99 17 71

info@stebo.be