Nieuwsoverzicht

 • LEES MEER
  Voorstelling E-book ‘Zuurstof voor Houthalen-Oost’
  9 juli 2018
  Wonen
  Bewoners, gebruikers en bezoekers bestudeerden de leefbaarheid van het centrumgebied rond het Lindeplein in Houthalen-Oost. Dat gebeurde in het participatieproject “Zuurstof voor Houthalen-Oost”, dat in juni 2017 startte. Burgemeester en schepenen gaven de opdracht. Stebo zorgde voor de regie.
 • LEES MEER
  Woonloketten tijdens de vakantiemaanden
  6 juni 2018
  Wonen
  Vanaf dit jaar werken zullen wij tijdens de spreekuren in de verschillende gemeenten enkel op afspraak werken. Een afspraak kan je hier maken. Voor meer informatie kan je ook contact opnemen met Ulla Mertens - 0498 41 91 32 - ulla.mertens@stebo.be
 • LEES MEER
  Mentoropleiding: schakel voor vlotte inwerking op de werkvloer
  25 mei 2018
  Werken
  U onthaalt geregeld stagiairs op uw werkvloer? In het kader van duaal leren bent u wettelijk verplicht een mentor aan te stellen? U wilt de stages maximaal laten renderen voor de stagiair én voor u als werkgever? Een goede opvang en begeleiding vanaf het eerste uur maakt het verschil. Voor de starter én ook voor zijn collega’s die al helemaal ingeburgerd zijn. Ook u heeft er baat bij. U krijgt sneller een ingewerkte medewerker, die zich helemaal geeft voor de job. Of het nu een stagiair is, een leerling of een andere starter.

 

 • Werkplekadvies info

  Werkplekadvies info
 • Advies met financiële steun van de KMO-portefeuille 

   

  → WERKPLEKADVIES

  → Download of bekijk hier de algemene- en annulatievoorwaarden voor Stebo advies
  • test

  Share This