Opleiding & advies met financiële steun van de KMO-portefeuille 

Stebo is een geregistreerde dienstverlener voor de KMO-portefeuille.

Wens je medewerkers een van onze opleidingen te laten volgen of heeft jouw onderneming nood aan advies?
Dan hebben we voor jouw onderneming een interessant aanbod!

→ ons aanbod is altijd op maat van je onderneming

Wat is het voordeel?

Met de financiële steun van de KMO-portefeuille zet je in op de kwaliteitsverbetering van je onderneming.

Meer informatie:

https://www.vlaio.be/nl/subsidies-financiering/kmo-portefeuille/hoeveel-subsidies-kan-ik-krijgen

Wat zijn de voorwaarden?

https://www.vlaio.be/nl/subsidies-financiering/kmo-portefeuille/voorwaarden-voor-subsidie-de-kmo-portefeuille

Hoe gebruik maken van de KMO-portefeuille?

 • Als je voor de eerste keer een subsidie aanvraag doet, moet je eerst je onderneming registreren
 • De hele aanvraagprocedure verloopt digitaal.
 • Je kan wel pas een aanvraag doen nadat je een adviesovereenkomst hebt afgesloten met je dienstverlener of je medewerker hebt ingeschreven voor een opleiding!
 •  je subsidieaanvraag moet ten laatste 14 dagen na de startdatum van de prestaties zijn ingediend!

→  De handleiding en alle andere informatie om vlot een aanvraag te doen, vind je hier.

Wat mag je van Stebo als dienstverlener verwachten?

We hebben een divers en doordacht aanbod om ondernemingen te ondersteunen bij hun traject van kwaliteitsverbetering.

Als je interesse hebt in ons aanbod, kan je gemakkelijk contact met ons opnemen. Wij vinden het immers belangrijk dat onze opleiding of ons advies, helder is en helemaal tegemoet komt aan de vraag die je onderneming heeft.
Als vraag & aanbod op elkaar is afgestemd, dan sturen we een offerte op.
Daarin nemen we ook de op maat gemaakte afspraken in op.
Er wordt een overeenkomst bij akkoord opgemaakt en dan kan je de subsidieaanvraag online indienen. Uiteraard helpen we je graag hierbij als iets niet duidelijk is.

Contactgegevens

Ann Vanderhaeghe
Coördinator Afdeling Werken
0473 885 452 of 089 32 95 30
ann.vanderhaeghe@stebo.be
Windekestraat 1, 3600 Genk
www.stebo.be

Expertise

Stebo is sinds 1987 stevig geworteld in de socio-economische ontwikkelingen, vooral in Limburg maar ook steeds meer in Vlaanderen en buiten de landsgrenzen.

Onze medewerkers die actief zijn in ons aanbod van opleiding & advies aan ondernemingen, hebben hun ervaring opgebouwd op talrijke en zeer diverse werkvloeren.  Daarnaast hebben ze de pedagogische en educatieve vaardigheden om jullie medewerkers een geslaagd opleidingsparcours te laten afleggen en de strategische vaardigheid en het analytisch vermogen om adviezen te verlenen die de kernprocessen in je onderneming verstevigen.

Zij luisteren naar je vraag en komen zo tegemoet aan de noden en behoeften van je onderneming.

Via tussentijdse evaluatie kan ons aanbod ook steeds bijgestuurd worden, rekening houdend met de dynamiek die ontstaat bij de samenwerking.

Onze lesgevers/coaches/adviseurs

Ann
 • Ann Engelen

  Ann Engelen studeerde sociale en culturele agogiek aan de VUB. Ze heeft ruim 20 jaar ervaring met het lesgeven aan groepen werknemers. Ze ontwikkelt didactische methodieken en opleidingsmodellen.

  Ann is voor Stebo als lesgever actief in de Vuurwerktopleiding, de mentoropleiding en ook in de opleiding Voorbereiding op pensioen.

 • raj
 • Rajwinder Kaur

  Rajwinder heeft een graduaat maatschappelijk werk behaald en is actief als individuele begeleider van werkzoekenden en vluchtelingen naar werk. Ze geeft training, begeleidt intervisiesessies en loopbaanateliers. Voor werknemers is ze sinds een jaar actief als job- en taalcoach.

 • Annemie
 • Annemie Knoops

  Annemie heeft een onderwijskundig diploma behaald (Aggregatie LSO) en heeft ruim 25 jaar ervaring met het begeleiden van mensen in hun loopbaan, mentoring en onthaal van nieuwe medewerkers, peter-meterschap en het lesgeven aan groepen werknemers. Annemie deelt met enthousiasme haar rijke ervaring met met mentoren-to-be als lesgever in de mentoropleiding.

 • Sylvia
 • Sylvia Caputo

  Sylvia Caputo is maatschappelijk assistent en studeerde af aan de KHK te Geel. Ze heeft ruim 15 jaar ervaring met les geven over arbeidsmarkt gebonden thema’s, sollicitatietraining: oriëntering en persoonsgerichte vorming. Sylvia is sterk in het uitwerken van vormingen en didactische methodieken, en lesmaterialen, en in het ontwikkelen van portfolio’s. Sylvia is voor Stebo als lesgever actief in de mentoropleiding.

 • Ayse
 • Ayse Demirci

  Ayse behaalde een graduaat in maatschappelijk werk en volgde meerdere opleidingen in job- en taalcoaching. Ze heeft ruim 10 jaar ervaring als jobcoach op de werkvloer met focus op het ontwikkelen van vaardigheden en attitudes. Daarnaast is Ayse ook actief als taalcoach en doet ze aan taalremediëring. Ze legt daarbij de focus op specifiek vakjargon of communicatie met collega’s en klanten.

 • sahizer
 • Sahizer Alacaoglu

  Sahizer heeft een graduaat behaald in sociaal cultureel werk en heeft ruim 25 jaar ervaring met het begeleiden en coachen van werkzoekenden, jongeren en vluchtelingen naar werk en op hun werkplek – eens ze aan het werk gaan. Ze geeft training en begeleidt loopbaanateliers. Ze is al jarenlang actief als job- en taalcoach.

 • Jacqueline
 • Jacqueline Jansen

  Jacqueline heeft een diploma in sociaal-cultureel werk en heeft zich gespecialiseerd in loopbaanbegeleiding. Ze is ruim 10 jaar actief voor Stebo als loopbaanbegeleider en wandelcoach. Ze schoolde zich bij en verdiepte zich in job- en teamcrafting. Ze gaat met veel enthousiasme aan de slag met individuen en teams om ze te ondersteunen in hun ontwikkeling, het benutten van hun talenten en de samenwerking te optimaliseren.

 • Alle informatie over de KMO-portefeuille en antwoorden op vragen hieromtrent, vind je uitgebreid terug op de site van het Vlaams Agentschap voor Ondernemen en Innovatie:  https://www.vlaio.be/nl/subsidies-financiering/kmo-portefeuille

 • Werkplekadvies info

  Selecteer een geldig formulier
 • Advies met financiële steun van de KMO-portefeuille 

   

  → WERKPLEKADVIES

  → Download of bekijk hier de algemene- en annulatievoorwaarden voor Stebo advies
  • test