Stebo Jaarverslag 2019

We hebben ons eerste goede voornemen van 2020 alvast kunnen waarmaken: het jaarverslag van 2019 staat online! In enkele minuten krijg je een helder overzicht van onze realisaties.
Het jaarverslag kan je hier raadplegen.
Directeur Erwin De bruyn voegt er een inspirerende nieuwjaarswens aan toe, in naam van alle Stebo collega's.

Het Stebo jaarverslag 2019 - Een overzicht van onze realisaties in enkele minuten tijd.

Op de laatste dag van de eerste maand van ons nieuw jaar, breng ik u allen nog een warme Stebo-nieuwjaarswens over. Wij wensen u allen een bijzonder 2020 toe, met een goede gezondheid, veel levensvreugde en mooie ervaringen.

2020 klinkt als een mijlpaal. Veel beleidsprogramma’s van de voorbije 2 decennia plotten 2020 als horizon voor grote beleidsambities. Limburg zou klimaatneutraal zijn, nu.
En alle woningen energetisch gerenoveerd. We zouden fantastisch zijn opgeschoten met de millenium doelstellingen…
Veel van die mijlpalen zijn inmiddels met enkele tot vele jaren verlegd. Niet omdat ze onmogelijk te realiseren zijn, maar wel omdat de realiteit weerbarstig is.
Stebo wil haar bescheiden bijdrage tot een betere, schonere, rechtvaardigere wereld blijven leveren. Met niet aflatende inzet en vastberadenheid.
En voor ons is het jaar alvast goed gestart. We mogen ondanks besparingen in vele sectoren een groei optekenen. We hebben haast alle opdrachten kunnen verlengen met onze financierders. En er zijn er nieuwe bij gekomen.

Wij kijken uit naar een fijne samenwerking!

Stebo vzw

Windekestraat 1, 3600 Genk

089 32 95 30

Stebo vzw
Windekestraat 1, 3600 Genk

Tel: 089 32 95 30
info@stebo.be