Zestien jongeren op weg naar job in de bouw!

Op 14 oktober stappen maar liefst 16 jongeren in in het groepstraject ‘Bouw Je Toekomst’.  Collega Rajwinder Kaur gaf hen met veel enthousiasme uitleg over wat ze precies kunnen  verwachten.

Bouw Je Toekomst met Stebo!

‘Bouw Je Toekomst’?

De krapte op de arbeidsmarkt: we kunnen er niet meer omheen! Ook de bouwsector vindt steeds moeilijker geschikte medewerkers. Daarom slaan Cevora, Stebo, VDAB, PXL en Confederatie bouw de handen in elkaar om werkzoekende jongeren (18-25 jaar) op te leiden tot bouwadministrator en zo een antwoord te bieden op deze steeds meer nijpende krapte.

Welke weg leg je samen met onze collega’s en andere jongeren af?

In ‘Bouw Je Toekomst’ worden collectieve lesmomenten en individuele coaching afgewisseld met werkplekleren en beroepsopleiding. Limburgse bouwbedrijven ontvangen werkzoekende jongeren door hen een stageplaats aan te bieden. In het bedrijf zelf worden ze verder begeleid door een mentor.

Resultaat?

Stebo werkt aan en versterkt de nodige arbeidsattitudes. Ook worden jongeren wegwijs gemaakt in vakspecifieke kennis en technische competenties die nodig zijn als bouwadministrator. En uiteraard maken deelnemers kans op aanwerving voor de job!

Meer info?

rajwinder.kaur@stebo.be

of op onze website.

Stebo vzw

Windekestraat 1, 3600 Genk

089 32 95 30

Stebo vzw
Windekestraat 1, 3600 Genk

Tel: 089 32 95 30
info@stebo.be