Opleiding voor personeel en leidinggevenden

Wil je jouw leidinggevenden en medewerkers trainen om hun talenten maximaal in te zetten?
Wil je stagiaires en nieuwe collega’s voortaan beter onthalen en ondersteunen?
Investeer in je team met onze inhouse opleidingen.

Opleidingen op maat

Creëer binnen jouw organisatie meer duurzame loopbanen en sociale inclusie met onze opleidingen voor leidinggevenden, mentoren en (HR-)medewerkers.

Vast inhouse aanbod

Meer dan 30 jaar expertise in coaching met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt (migranten, langdurig zieken, laaggeschoolden, ...) en leidinggevenden zit ingebakken in het opleidingsaanbod. Onze opleidingen zijn authentiek en doorleefd. Je ontdekt praktische vaardigheden die je direct kan toepassen in jouw werk en organisatie.

Maatwerk

Vind je niet helemaal je gading in ons vaste aanbod? Op zoek naar net iets anders? Contacteer ons. Samen zoeken we uit welke opleiding we voor jouw organisatie kunnen ontwikkelen. Er is veel mogelijk. Voorwaarde is dat ze aansluit bij deze thema’s en groepen. En dat ze raakt aan duurzaam werk of sociale inclusie. Want we blijven ook in ons maatwerk graag dicht bij onze kern.

Kalenderaanbod

Regelmatig organiseren we onze opleidingen op een Stebo-locatie. In dat geval neem je samen met medewerkers van andere organisaties deel aan de opleiding. Bekijk zeker de activiteitenkalender.

Dienstverlener voor de KMO-portefeuille

Stebo is erkend als dienstverlener voor de KMO-portefeuille. Daardoor profiteer je van financiële voordelen voor onze opleidingen.

 

 

Nog vragen?

Geen probleem

Stebo vzw

Windekestraat 1, 3600 Genk

089 32 95 30

Nog vragen?

Geen probleem