Coaching, opleidingen en advies

 

Op zoek naar een coachingstraject dat jou of jouw team van binnenuit sterker maakt? Nood aan een doordacht en toekomstbestendig HR-beleid?

Stebo heeft voor jou een interessant aanbod!

En dit voor zowel nieuwkomers en reguliere medewerkers als mensen aan het einde van hun loopbaan!

 

Contacteer ons

Stebo vzw – Afdeling Werken
Windekestraat 1, 3600 Genk
tel: 089/ 32 95 30 – e-mail: ann.vanderhaeghe@stebo.be

Opleidingen

MENTOR OPLEIDING

U onthaalt geregeld nieuwe
medewerkers op uw werkvloer?

WAARDEREND COACHEN

U wilt uw personeelsleden coachen vanuit een waarderende benadering?

VOORBEREIDING OP PENSIOEN

Door het programma ‘Voorbereiding op pensioen’ aan te bieden geeft u concreet vorm aan het eindeloopbaanbeleid in uw organisatie of bedrijf.

JOBCOACHING

Een geschikte kandidaat gevonden voor een openstaande vacature, maar hij/zij moet nog sterker worden in vaardigheden en attitudes die nodig zijn op de werkplek?

TAALCOACHING

U bent werkgever en u heeft een geschikte kandidaat gevonden voor een openstaande vacature, maar hij/zij moet nog sterker worden in zijn taalkundige vaardigheden?

JOBCRAFTING

Ben je overtuigd van de talenten van je medewerkers en wil je die graag inschakelen in het veranderingsproces van je bedrijf of jobinhoud?

 

 

BIS-Booster

 

Een vacature in je bedrijf raakt maar niet ingevuld? Ondanks verwoede zoekpogingen vind je niet de juiste persoon voor de job?

Of, je twijfelt om iemand aan te werven en je wil een kandidaat eerst vrijblijvend aan het werk zien?

En sta je er voor open om een kandidaat met potentieel op de werkvloer te trainen en laten groeien, mits financiële ademruimte en zonder administratieve rompslomp? Wij bieden de oplossing met onze BIS-booster service!