Coaching, opleidingen en advies

 

Op zoek naar een coachingstraject dat jou of jouw team van binnenuit sterker maakt? Nood aan een doordacht en toekomstbestendig HR-beleid?

Stebo heeft voor jou een interessant aanbod!

En dit voor zowel nieuwkomers en reguliere medewerkers als mensen aan het einde van hun loopbaan!

 

Contacteer ons

Stebo vzw – Afdeling Werken
Windekestraat 1, 3600 Genk
tel: 089/ 32 95 30 – e-mail: ann.vanderhaeghe@stebo.be

Opleidingen

MENTOR OPLEIDING

U onthaalt geregeld nieuwe
medewerkers op uw werkvloer?

WAARDEREND COACHEN

U wilt uw personeelsleden coachen vanuit een waarderende benadering?

VOORBEREIDING OP PENSIOEN

Door het programma ‘Voorbereiding op pensioen’ aan te bieden geeft u concreet vorm aan het eindeloopbaanbeleid in uw organisatie of bedrijf.

JOBCOACHING

Een geschikte kandidaat gevonden voor een openstaande vacature, maar hij/zij moet nog sterker worden in vaardigheden en attitudes die nodig zijn op de werkplek?

TAALCOACHING

U bent werkgever en u heeft een geschikte kandidaat gevonden voor een openstaande vacature, maar hij/zij moet nog sterker worden in zijn taalkundige vaardigheden?

JOB- EN TEAMCRAFTING

Ben je overtuigd van de talenten van je medewerkers en wil je die graag inschakelen in het veranderingsproces van je bedrijf of jobinhoud?

WERKPLEKADVIES

 

U bent een werkgever die, ondanks een hoog aantal werkzoekenden op de arbeidsmarkt, zijn vacatures moeilijk ingevuld krijgt? Uw medewerkers slagen er door hoge werkdruk of een personeelsgebrek niet in om hun dagelijkse taken helemaal af te werken? Uw hoger opgeleide medewerkers verliezen kostbare tijd aan eenvoudige(re) taken? U wilt hier iets aan doen, op een maatschappelijk verantwoorde manier?

Onze adviseurs bieden de juiste ondersteuning en support. Wij helpen u bij het vinden van realistische en financieel interessante HR-oplossingen. Samen met u ontwikkelen wij een HR-beleid op maat, vertaald in een concreet actieplan!

BIS-Booster

 

Een vacature in je bedrijf raakt maar niet ingevuld? Ondanks verwoede zoekpogingen vind je niet de juiste persoon voor de job?

Of, je twijfelt om iemand aan te werven en je wil een kandidaat eerst vrijblijvend aan het werk zien?

Wij bieden de oplossing met onze BIS-booster service!